Възстановяването на Анита Чобанова месец след успешната чернодробна трансплантацията в Турция

...
Възстановяването на Анита Чобанова месец след успешната чернодробна трансплантацията в Турция
Коментари Харесай

Анита месец след трансплантацията: Привиквам към новия си живот

Възстановяването на Анита Чобанова месец след сполучливата чернодробна трансплантацията в Турция върви добре.

„ Привиквам към новия си живот. Храненето е най-важно и придвижването. Трябва да се вардя от инфекции и заболели хора. Имунитетът ми ще бъде слаб, защото пия хапчета, които ще потискат имунната ми система, с цел да не отхвърли организмът ми дробчето, което пораства в мен “, сподели Анита.

„ Определено пребивавам втори живот. Благодарение на всички, които ме поддържаха, пребивавам втория си живот. Промениха се целите и съзнавам, че най-важното е да си жив и здрав “, споделя момичето.

„ Най-силното, което желаех да се случи, е да извозвам време със фамилията и приятелите ми. Беше тежко, само че от самото начало ми минаваха единствено приятни мисли. Подкрепата на всички тези хора ми се отрази положително и имах вяра, че всичко ще е наред “, добави Анита Чобанова.

„ Абсолютно на всеки, който ми писа, а те бяха доста, с най-голяма откровеност и сърдечна признателност съм отговаряла. Дори и сега, в случай че някой ме гледа или има сходни проблеми, чуди се какво се случва със здравето му и желае да ме попита за съвет – ще се веселя да ми написа или да ме потърси “, уточни пред БТВ 19-годишното момиче.

„ Утре е и рожденият ми ден. Великден ще е извънредно благополучен празник. Ще бъдем дружно със фамилията ми и ще се любуваме оптимално. Искам да пожелая на всички хора да са живи и здрави, да се радват на компанията на фамилията си, да се веселят, да боядисват яйца и да бъдат щастливи “, акцентира Анита Чобанова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР